Mobi-fix in samenwerking met PhoneHouse Nunspeet

U geeft natuurlijk niet iedereen zomaar uw toestel. Daarom stellen wij ons aan u voor. Voor 2012 werkten wij nog zonder een reparateur. Wij hielpen klanten met het verlengen van abonnement, verkopen van nieuwe toestellen en het verlenen van service. Steeds kregen wij in hetzelfde pand in het centrum van Nunspeet dezelfde vragen. Dagelijks liepen klanten naar binnen met een kapot beeldscherm, een beschadigde accu of een versleten laadconnector.

Vrijwel elke dag werden wij gebeld: “Het beeldscherm van mijn iPhone is kapot. Kan het ook direct gerepareerd worden?” Wij legden uit dat dat niet kon. De winkel had immers geen reparateur. Gevolg: teleurstellende klanten. Wij wisten toen niet beter, maar dat het anders moest dat hadden wij al gauw door.

Sinds 2012 hebben wij een reparateur en kunnen wij u direct van dienst zijn. Wij repareren beeldschermen, of vervangen accu's terwijl u wacht. Zo hoeft u uw waardevolle toestel met al uw persoonlijke gegevens niet lang te missen.

De oprichting van mobi-fix is gerealiseerd door Faez Nayel in samenwerking met PhoneHouse Nunspeet. Met dank aan de inwoners van Nunspeet die ons vroegen om telefoons te repareren in de winkel.
 


Nieuwsgierig welke telefoons wij repareren?

Lees hier meer over Scherm reparatie Nunspeet>>
Lees hier meer over Samsung reparatie Nunspeet>>
Lees hier meer over iPhone reparatie Nunspeet>>


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.